Seychellene – et vennlig og vakkert feriemål 

Det finnes land som er vidunderlig, fantastisk og paradisisk på en gang. Seychellene er et slikt land, for landet har alle de tingene som vi forbinder med det optimale feriemålet. Seychellene tilbyr vakre, små, gjerne litt bortgjemte strender, høye og flotte kokospalmer, og krystallklart vann som sjelden er “kaldere” enn 27 grader. Dagtemperatur gjør at det fort blir varmt, men vinden virker avkjølende. Det er høy kvalitet både på overnatting og på mat. Et typisk bryllupsreisemål, for å sette det som standard.

Fisk og sjømat er naturlige hovedingredienser i det fargerike og smakfulle creolkjøkkenet på Seychellene. Grillet Red snapper, med det lokale navnet bourzwa, servert på grønne palmeblader er en av spesialitetene.

Seychellene består av 115 øyer og ligger utenfor østkysten av Afrika, litt nordøst for Madagaskar. Et funn av et reisemål for alle som ønsker en avslappende badeferie, for her finner du noen av verdens vakreste strender. Seychellene er også attraktivt for de som ønsker en ferie med mange aktiviteter. Her kan du dykke, snorkle, ri, spille tennis, padle og seile.

Sportsfisket her er rett og slett eventyrlig, både når det gjelder havfiske fra båt og fluefiske fra sandbankene. Golf? Selvfølgelig.
Aldabra er det største “over vann”-atollet i verden, en attraksjon i seg selv, og under vann ser du kjempeskilpadder, tallrike fiskearter og undervannsvegetasjon i alle regnbuens farger.

Seychellene, som egentlig har rupee (SCR) som valuta, bruker også i stor grad USD, noe som gunstige for oss nordmenn.