Leter du etter et sted du kan reise til hele året, som har endeløse vakre strender med myk, deilig sand – et sted du har ubegrensede muligheter alle former for vannaktiviteter, til golf, til turer i regnskogen – kort sagt ett sted som har det meste innen kort rekkevidde? Da kan Dominikanske republikk være et godt alternativ. Men naturelskere har en spesiell sesong, perioden fra midten av januar til midten av mars, da kommer knølhvalen fra nordlige trakter, noen helt fra Norge, for å føde. Dominikanske republikk er kanskje verdens beste sted for hvalsafari – intet mindre. Og så har landet gode golfbaner, regnskog, mye interessant kultur og vennlige mennesker.
For nordmenn er det likevel først og fremst strendene som trekker. Asurblått vann, koraller, fargerike fisker, silkemyke gylne strender –
Dominikanske republikk har alt dette. Ordet strandløve får her en helt ny betydning. Og fordi landet er ganske lite, og kommunikasjonene er gode, rekker du over så mye på den tiden du er der. Litt av mye, mye av lite – det er Dominikanske republikk.

Dominikanska