Bali er en liten øy som tilhører Indonesia. Denne lille øya har blitt litt av Asias svar på Kanariøyene. Her kan du gå, mange europeere men også australiere og det japanske folk på ferie. En grunn til at det har blitt populært er at det er så utrolig billig her. Reisen kan bli kostbar, men godt her, så det er ikke spiste så mye penger, selv om du ikke kjøper fra en leverandør som hopper til alle tider, så ville du få med flere millioner om dagen. For det er ondt å si om Bali, det er bare at du ikke blir stående i fred.

Andre årsaker til Bali popularitet er dens kultur av Bali-danser, sine spennende skulpturer, fine sandstrender og generelt godt vær (selv om det kan være like ille som noen gode perioder bør nevnes).
Maten er god, men potensialet for turister gastroenteritt er stor, så du bør tenke over hva du spiser og være forsiktig, er du der, du bør fjerne seg fra alvorlige plager.
Denpasar by er ikke noe du må besøke, en by i kaos. Eg vi ikke kommer over en gate, etter ca 15 minutter ivrig prøver slik at vi faktisk fikk hjelp fra politiet (ler), blokkerte han hele gaten bilen slik at vi kunne komme over. Den eneste grunnen til å gå inn der er å samle inn penger fra en bank for eksempel, så raskt ut igjen.

Noe du ikke kan gå glipp av i Bali er de vakre risterrasser. Som Bali er ikke spesielt stor, så går bare rundt med en leiebil eller med noen minibuss så vil før eller senere til å passere en ris-feltet et sted.
Bali har veldig fin natur bestående av regnskog, rismarker og en og annen vulkan (noen faktisk aktiv).
Hvis du leier en bil, så vær klar over at indonesere kjøre som gale, de lever med troen på at hvis du dør som du er født på ny, som en nær-døden-opplevelse for dem er ikke bekymringen.

rejse