Lag selv en fin og spennende ferie

Og spar tusenvis av kroner!
Bli ditt eget reisebyrå! Sett sammen reisen selv! Og spar tusenvis av kroner! Norske reiseselskaper tjener gode penger på å formidle reiser mellom Norge og reisemålet du ønsker deg. Dette kan du lett ordne selv.

Det har vært helt vanlig i mange tiår å kjøpe en ferdig reisepakke hos en norsk turoperatør, til en bestemt pris. Norske reiseselskaper, store og små, har kataloger og nettsteder hvor reisemål blir presentert og pakket inn i glorete pakninger.

Noen ganger er innpakningen en sterk overdrivelse sammenlignet med hva en drømmereise til slutt ender opp med. Det være seg overnattingene, utfluktene, stedet/stedene osv.

Tidligere hadde reiseselskap kun trykte kataloger og du som reisende var helt i hendene på reiseselskapet, og forholdt deg kun til små, korte tekster og utvalgte bilder.

Etter hvert som internett har utviklet seg har du et hav av muligheter til å sette sammen reisen selv, like risikofritt som pakkeløsningene hos reiseselskapene. Nå kan du selv sjekke alt på forhånd; reisemål, opplevelser, priser, reisetips, lese om andres erfaringer osv.

Du vil få en mye mer individuell og spennende reise når du er din egen ”turoperatør”. Og med sterk reiselyst er det ikke så vanskelig å sette sammen dette.

En reise består av følgende biter:
Ideen, reiselysten, tiltrekningskraften
Flyktige tanker om hvor reisen skal gå og hva reisen skal inneholde
Diskusjonen med den du skal reise sammen
Planlegging og økonomi
Konkrete oppgaver for å gjennomføre reisen
Bestillinger
Dokumenter, slik som pass, visum, forsikringer etc.
Gleden frem til avreisedato

Når du er gjennom de tre første bitene begynner den praktiske delen som skal få deg frem til drømmereisen.

Du har allerede funnet reisemålet og bestemt innholdet i reisen. Du har også bestemt antall dager, det er blitt klart hvor mange som skal reise og når.

Leave Comment